Juledate med Frode

Jeg hadde gjort meg opp en mening for en stund tilbake at den julen jeg ikke feiret med Emily kunne jeg bruke til å glede andre. Det skulle vise seg å være et vanskeligere prosjekt å gjennomføre «organisert» i hvert fall.

Fattighuset trengte ikke hjelp, og de tok heller ikke imot ubrukte gaver etter 21.12 så den ideen floppet ganske umiddelbart. Det var heller ingen andre organisasjoner som trengte min hjelp, de ønsket kun donasjoner i form av penger. Så da ble jeg litt oppgitt og tenkte at jeg får kanskje prøve igjen ved en senere anledning.

Jeg er litt opptatt av at Petter skal være ren til jul, og siden jeg utsatte det hver eneste dag, så måtte jeg komme meg ut på selveste julaften for en bilvask. Dro til Lillestrøm siden jeg uansett skulle levere de siste gavene der, og fikk både levert gaver og vasket bil. Tenkte jeg skulle unne meg noe godt på vei hjem og dro til en lokal café ved togstasjonen. Der møtte jeg Frode. Frode hadde et teppe og noen poser, og spurte tilfeldigvis meg om jeg hadde noen småpenger til en togbillett. Jeg svarte at det kan vi ordne men vil du ha litt mat? Jeg er alene, du er alene, så hvorfor ikke en lunsj sammen? Haha.. Frode ble paff, men veldig glad. Vi gikk inn sammen og han satt seg ned mens jeg bestilte noe godt til oss. Tross alt julaften da!

Alle der inne stirret på oss og Frode synes nok det var litt ubehagelig. Han sa det til og med at vi kanskje burde gå ut siden alle stirret sånn. Jeg lente meg mot han, og sa: Frode, de stirrer fordi jeg har gått ut, uten sminke. Ta det helt med ro, jeg kan ikke huske alt. 🙂
Hehe, han lo godt. Vi avsluttet med en kaffe og kakao før jeg kjøpte en billett til Oslo. Så om jeg ikke fikk bidratt eller hjulpet mange, så kanskje Frode fikk en litt hyggeligere julaften enn han hadde sett for seg.

Og jeg har egentlig konkludert med at julaften blir perfekt bare forventningene er der de skal. Mange skal være så ambisiøse men det gjør ingenting om ting ikke er helt perfekt. Min julaften ble i hvert fall helt super. God mat, og gode samtaler jeg verdsetter utrolig mye.

I dag blir det kino, men først skal det spises litt mer julemat 🙂

Ønsker dere alle en riktig god jul!

Jernkvinnen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s