Dagbladet.no

I dag dukket artikkelen opp i en litt ny vinkling men samme budskap på Dagbladet.no (Pluss)

Dagbladet

Tiden har virkelig fløyet avgårde siden 2016. 2017 ble egentlig en eneste stor tåke, som jeg til stadighet ser ut til å glemme at har eksistert. Jeg gikk nærmest fra 2016 til 2018. Julen nærmer seg, og jeg begynte å se frem til å avslutte året, og starte 2018 med nytt pågangsmot, og nye mål. Kanskje jeg burde tatt mitt eget råd. Ikke skap så store forventninger, for det var nettopp det jeg gjorde når ting begynte å flyte og fungere.
Nå skulle jeg egentlig ønske mest av alt i hele verden å fryse desember 2017.

Dette blir første julen uten Lillegull. Men tenkte å starte en 23.desember tradisjon. For helt ærlig, spiller det virkelig en rolle hvilken dag vi feirer jul? Så lenge vi har det hyggelig, og er sammen. Så lille julaften forløper seg noe som dette. En god frokost.
Så skal vi finne frem ting vi ikke trenger, pakke det inn og dra ned til Fattighuset og levere gaver til andre som trenger det mer enn oss. Det er en fin ting for Emily å være med på. Så blir det julegrøt med mandel, før hun drar til sin Pappa og ferden til Trøndelag.

Jeg derimot skal feire med mine foreldre. Jeg satser på en pysj-jul, uten bråk, og pakkestyr. Men en minnerik jul. Masse god mat, gode samtaler, og filmer 🙂
Prøver å lokke de med meg på en hytte, da kan vi fyre i ovnen, å koble av fra omgivelsene, skiturer og kos.

Oppfordrer alle til å lese/dele artikkelen vår.

God kveld godtfolk 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s