Mamma er 50!

I går ble mamma 50 år! Hun feiret bursdagen ved å hylle 80 tallet.
Festen ble vellykket på alle måter. Gryterett, spiralloff og kinakål, etterfulgt av tres-is og frukt-kompott (kompost som min far sa)
Fine taler, god stemning, hva mer kan vi ønske oss?

Jeg holdt min aller første tale noen gang. Jeg hadde brukt 30 minutter å forberede talen, for jeg hadde vel egentlig slått meg til ro med det at jeg ikke skulle si noe. Men en kollega gjorde meg oppmerksom på det jeg egentlig vet så godt. Hva om jeg plutselig ikke fikk muligheten til å lage en tale til noen jeg er glad i. Grip muligheten når du har den. Så jeg gjorde nettopp det! Men Pappa vant kveldens tale. Den var super fin! Rett fra hjertet.

snapchat-16282243111286213994.jpg

I skrivende stund sitter jeg i leiligheten min, nyter utsikten og ser på solen som går ned bak åsen. Jeg kjenner jeg savner noen å sitte her sammen med. Og kunne ha «voksen-prat» Misforstå meg rett, jeg elsker å tilbringe tid med Emily, og uten henne hadde livet vært litt tomt. Men samtalene med henne er noe begrenset. Savner å dele oppturer og nedturer med noen. Litt morsomt å sitte her å se ned på eneboligene rundt her. Familier som stresser med å kle på barna, litt sånn småkrangling og stress. Det er litt sjarm i det, selv om de der nede sikkert ikke føler det sånn nå. Men når du ikke lenger har det, så ser du at det er en del av idyllen. Det gjør det uperfekte litt mer perfekt. 🙂

Nå skal jeg rydde ferdig her i leiligheten, om noen timer kommer Lillegull, og da blir det Disco!! 🙂

/Jernkvinnen

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s