Ferie

Jeg gruer meg til å feriere alene. Jeg synes det er så stusselig og meningsløst. En ting er å ha fri/ferie og være hjemme. Da får jeg tid til å være med venner, besøke familie. Slappe av, nyte livet. Men tanken på å reise utenlands alene, er så fjern at jeg skyver det foran meg. Det er kanskje rart med tanke på at jeg bodde 6 måneder i Sevilla i en mye yngre alder, men det er rart med det, nå er det nesten utenkelig.

Men, jeg har endelig funnet litt motivasjon til å begynne å se på ferie for Emily og meg. Jeg har rett og slett ikke hatt lyst eller ork til å ta tak i det, men here we go! Jeg har i mange år vært motstander av charter og all inclusive konseptet, men må ærlig innrømme at det er veldig praktisk når man reiser alene med barn. Da trenger vi ikke nødvendigvis ha leiebil, og vi har alt i umiddelbar nærhet. Det er ekstra stas for barna da det er bamseklubb og aktiviteter fra morgen til kveld. Så det er absolutt på listen over potensielle turer for 2017. Om jeg blir frelst er jeg skeptisk til, men at det kan være et godt alternativ, det tror jeg. Blir spennende å se hva jeg ender opp med til slutt. Hadde også håpet å fått til en tur til USA. Emily savner familien vår der, og det gjør jeg også.

wp-1480765838419.jpg

Crazy family, missing my stepmom in this picture 😦

Ellers har fredagen vært super. Rakk ikke barnehagen grunnet alt for mye trafikk, men verdens beste Mamma ordnet opp. Vi dro til Lillestrøm på Chi for en bedre sushi middag. Emily er Sashimi og rogn ekspert så det gikk ned på høykant. Det er byfest denne helgen, så da fikk vi vært litt på Thomas Tivoli, og det var stas for lillegull. Kom hjem, slang oss på sofaen med non stop, sjokomelk og labyrint på NRK Super. Det er Emily sin favorittserie. Jeg tror hun intenst ønsker å være med på den serien.

Snapchat-235260675

Emily sovnet på en blunk, og jeg vurderer å legge meg på sofaen med noen episoder med Grays. Jeg gleder meg til å møte Venna i morgen på dagen. Jeg har virkelig en jobb å gjøre på vennefronten. Jeg har ikke vært en god venn mot noen i det siste, og jeg må skjerpe meg. Håper dere holder ut med meg. Det blir bedre, I promise…

Ha en super helg godtfolk.

Jernkvinnen 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s