Single Mother

Det er ikke lett å være 30, omringet av par som har små barn, baker kaker og får hverdagen til å flyte. Min hverdag flyter over, sammenlignet med andres, men den funker, det er det verste av alt, hehe..

Men jeg har så intenst lyst til å ta kvelertak på neste person som sier følgende:»Det skjer når du minst venter det.» Det er ikke sånn at en mann bare detter ned foran døra mi en morgen, slik som barn ble levert med storken. Men det er godt ment, jeg vet 🙂

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne med å si at det er IKKE enkelt å finne en fisk som vil ha pakkeløsningen jeg kommer med. En ting er at jeg lever med en blindpassasjer, og jobber mye, men om det ikke er de to tingene som feller meg så er det faktisk det at jeg har barn som gjør at mange av de fiskene jeg peker meg ut forsvinner som en flyndre på bunn. Det krever etter mitt hode ganske mye utholdenhet for å finne drømmemannen, kanskje også litt flaks midt opp i det hele. Men nå har jeg lest mange gode grunner for nettopp å velge MEG!

  1. En alenemor er SUPER effektiv: Når ungen sover, så jobber hun litt, samtidig som det smøres matpakke og strykes på navnlapper på de nye klærne som er kjøpt inn til bruk i barnehagen.
  2. Når det kommer til planlegging er det ingen som slår en alenemor. Hun finner alltid løsninger på utfordringene. I tillegg er alenemødre eksperter på eks. logistikk i oppvaskmaskin o.l.
  3. Hvis det er en barnefar inne i bildet så får du det beste fra 2 verdener. Du har da en uke med barn, og så får dere en uke helt alene til å gjøre noe bare dere to 🙂
  4. Hun er omsorgsfull og kjærlig, og setter andres behov foran henne selv. Det betyr at dette kan komme deg tilgode.
  5. Hun kan lage mat
  6. Medisinskapet er i orden, og hun kan også blåse på såret og gjøre alt mirakuløst bedre.
  7. Hun er vant til å fikse ting selv, så hun trenger trolig ingen handyman.
  8. Ja hun har bagasje, men det betyr også at hun takler ting veldig bra. Hun er vant med å ha ungen på den ene armen og handleposene i den andre, så dette fikser hun.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s