Ærlighet

Det er sikkert mange ting jeg kunne listet opp av egenskaper/kvaliteter som er viktige for meg. Både når det gjelder kjæreste men også venner. Men alt koker egentlig ned til en ting som er kjernen for meg, nemlig ærlighet. Dette er nr.1 viktigste egenskap/kvalitet i mine øyne.

Hvis noen utnytter min ærlighet, eller ikke er ærlig mot meg, så er det trolig ingen vei tilbake i varmen. Og dessverre så skjer det litt for ofte at noen velger en annen vei, enn ærlighet. I mange tilfeller så finner jeg det kanskje aldri ut, mens ofte kommer sannheten for en dag. Når jeg ønsker at folk skal være ærlig med meg, så må jeg også tåle sannheten.

Bilderesultat for ærlighet

Tenker litt tilbake på da jeg satt hos legen og visste jeg skulle få dårlige nyheter, og han sleit sånn med å si sannheten. Han forsøkte å pakke det inn så godt han kunne, og i tillegg passe på å si at han ikke var nevrokirurg så det måtte undersøkes nærmere. Si det som det er, jeg tåler det.
Jeg ser/forstår at ikke alle ønsker den usminkede sannhet, men jeg må ha det. Jeg vil ikke ha noe pakket inn med sløyfe på. Da begynner jeg å tolke den ene eller andre veien, og det er ingen tjent med.

Et skritt frem og to tilbake.

Personen som stod for tur, var egentlig veldig lik meg på mange måter. Vi var begge ute av forhold med barn involvert, men begge hadde stor aksept for at eksene var en viktig del av livet selv om det var slutt. Begge jobbet alt for mye, og dermed stor aksept for at tiden er noe begrenset. Vi hadde en super første date. Ingenting som gikk galt, ingen store tabber, ingen øyeblikk hvor Moen ville krølle seg sammen og bli usynlig (ja det skjer) Begge var enige om at ny date måtte planlegges. Og det ble planlagt, men samme dag ble den avlyst av han. Vi booket ny, og igjen ble den avlyst. Kontakten begynte å avta, og fra å ha daglig kontakt, til annenhver dag, til en gang i uken, viste en dårlig trend. Jeg tenkte jeg skulle ta et oppgjør, og høre om han faktisk var interessert eller ei. Igjen så er det mye bedre å si at man ikke er interessert i stedet for å håpe at noe passerer i stillhet. Han kunne forsikre meg om at han var interessert, han hadde bare hatt mye å gjøre. Nytt møte ble booket, men historien gjentok seg. Nå er også han kastet på dør, hehe, men igjen, jeg forstår ikke hvorfor folk ikke kan si sannheten, være ærlig. Er det for mye forlangt??

Ville ikke dere også ha fått høre sannheten selv om den noen ganger kan gjøre vondt?
Er det ikke bedre å kalle en spade for en spade? Kanskje det er min litt svart/hvit side som kommer frem her. Jeg også har nyanser bare så det er sagt. Men jeg vil heller at folk vet hvor de har meg, enn at de skal være usikre på hva jeg mener eller tror.

Bilderesultat for ærlighet varer lengst

 

Nå er det natta, i morgen er det mammarollen som seirer!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s