Jeg smurfer deg!

Denne uken har gått fort. Har vært mye på farten, så det var godt å ha en helg hjemme med Emily uten noen konkrete planer annet enn masse kos.

For første gang i mitt «voksne» liv har jeg fått høre fra en annen «voksen» at jeg er stygg. Og da snakker vi ikke stygg i oppførsel, men stygg i utseende og klesveien. Jeg er trygg på meg selv når det kommer til kropp, utseende og klær, så slike tilbakemeldinger går ikke inn på meg. Men det er overraskende at det finnes voksne folk som sier slike ting. Det er forskjell på å fortelle en venn/venninne som prøver klær, om at den ikke var så fin på, eller sånne type tilbakemeldinger, men å konkret si til en person at utseende ditt er stygt, men du kan ikke noe for det, er VELDIG spesielt. Emily hørte at jeg snakket med mine foreldre om dette, så da vi kom hjem så sa hun.

Emily: Mamma, du er den fineste mamma’n i hele verden. Du er ikke stygg i det hele tatt.
Jeg: Tusen takk, det var veldig pent sagt av deg.
Emily: Sa den unnskyld?
Jeg: Nei  
Emily: Man må alltid si unnskyld, så kan du velge om de skal gi nuss eller kos. Da blir det bra igjen. 

Og dette bringer meg litt over til dagens tema, nemlig smurfer. Barn er litt som smurfer. De ser godt i alle, og ønsker bare at alle skal være glade hele tiden. Noen ganger så burde vi voksne ta litt lærdom av det. I hvert fall kan jeg gjøre det. Så vet vi også at verden ikke bare er blomster og sol. Den har mørke sider, og vi alle vil oppleve både mørke rom, og kjellere flere ganger i løpet av livet. Det er dager eller perioder det ikke er like lett å være blid hele tiden. Noen kan kanskje ta på seg smilet og late som ingenting. Jeg har et kroppspråk som avslører meg, så om jeg forsøker å dekke over noe, så kommer sannheten frem uansett.

Emily og jeg har kost oss i Lillestrøm i dag. Shopping, tur, lunsj & kino. Vi så den nyeste smurfefilmen, hun er veldig begeistret for smurfene. Hun fikk 4 blå striper i ansiktet på kinoen, men da den var ferdig så var hun blå i hele ansiktet. Da bar det rett hjem til pasta og badebaljen.

Image result for smurfene

Bildet er hentet fra Bulls Press, og er fra filmen som hadde premiere i går.

Nå har jeg inntatt plassen i sofaen. Begynte å se på en svensk serie jeg fikk anbefalt som går på NRK, «Før vi dør», og nå er jeg bokstavelig talt hekta. Kan anbefales. Spennningsserie, hvis man liker krim o.l. Ligger på hjemmesiden til nrk, eller via appen.

Ha en fortsatt fin helg alle sammen 🙂

Jernkvinnen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s