Earlybird

I dag stod jeg opp 04.30 for å nå et fly fra Gardermoen 07.00. Det slo meg i det klokka ringte at hvorfor bestilte jeg frivillig den avgangen?? Men var bare å gå i søvne i dusjen å våkne til liv der. 

Jeg kan ikke si at det å fly er min favoritt, men alternativene er langt verre. Beundrer min sjef som kan bare lukke øynene og sove, jeg har til nå ikke klart det på samme måte. Men i dag skjedde det merkeligste. Jeg sovnet før flyet tok av, og jeg våknet i det vi skulle lande. Jeg kan ikke en gang huske at vi tok av. 

Så til ettertanke så er nok earlybird flighten min flight. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s