Leilighetsarbeid & skogstur

Denne uken har gått veldig fort. Men det har vært en uke som har fylt opp hele spekteret av følelser. Håper at ukene fremover kan være stabile og ensformige, i det minste noen av dagene.

I dag våknet jeg 05.50, av at armen ikke  var helt på parti. Våknet av at den prikket, og ble helt nummen. Jeg får ikke panikk av slike ting. Kanskje litt for rolig og avslappet. Timingen er selvfølgelig elendig, som mye annet, men jeg ble liggende i senga å håpe det var en drøm og at jeg ville våkne med en velfungerende arm noen timer senere. Det er tross alt høyre arm, og det er den som holder liv i levebrødet mitt. Anyway, den kom seg utover dagen, og jeg kan forsikre dere om at den ikke har noe med hjernesvulsten å gjøre. Men jeg blir nok tvunget til å sjekke det opp videre. Noe som sikkert min mor og mine venninner ville sagt er fornuftig.

Etter en deilig frokost, gjorde Emily og jeg leilighetsarbeid. Dvs. husarbeid bare i leilighet. Emily sa nemlig her om dagen at vi ikke gjør husarbeid, men leilighetsarbeid. Derimot Momo og Morsa, de gjør husarbeid for de bor i hus. Utrolig morsomt hvordan hun kobler ting sammen. Morsom alder hun er i nå. 3 år og skal ta verden med storm.

 

Etter litt rydding, støvsuging, vasking og klesvask så bestemte vi oss for å ta en skogstur. Vi pakket med oss ostesmørbrød til å legge på bålet, kakao og kjeks. Mamma ble med oss på tur. Så det var jentene på tur. Vi dro til Lavoen til Steinrøysa barnehage som befinner seg ved en liten stikkvei fra lysløpya ved Sørlie skole. Der fikk vi fyr på bålet, og begynte å grille ostesmørbrødene. Koste oss masse. Eneste ulempen er at man lukter skikkelig bål/røyk når man kommer inn, men det tåler de fleste.

Ostesmørbrødene er som følger: 2 skiver loff (kan fint bruker annet brød) bare husk å ta smør på utsiden av skivene slik at de får den sprøe stekeskorpen rundt. Jeg hadde ost, skinke, ketchup og ost, men her kan man variere i det uendelige. Pakket inn i alu-folie, og kan legges direkte på bålet. (3 min på hver side om du legger det direkte på bålet)
Nydelig dag med sol og fint vær! Og ikke minst med verdens beste selskap.

I morgen tidlig skal Emily og jeg på Rush på Mastemyr, Babysprett 0-5 år. Rapport og bilder kommer. Vi har fått time fra 09-10 så her blir det ingen kosemorgen. Her blir det rett opp og enkel frokost. Vi tar igjen kosen til lunsj 🙂

Nå skal jeg legge meg på sofaen, med et glass Ringo hylleblomst mikset med farris, og en film. Det blir enten «My way» eller «Too big to fail». Jeg har nemlig godtestopp med en kollega på jobb, så det blir derfor blåbær «attåt». Det har gått overraskende bra med godtestoppen, men det var tøft å gå sulten på Meny på fredag, forbi godishyllene. Men med fokus så når man målet, hva nå enn målet egentlig er. (vinne, kanskje mest over meg selv)

Jernkvinnen 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s