He’s in the house :-)

Vi møttes for første gang hos Farmor og Farfar i går. Kjærlighet ved første blikk.
Han skal ikke ha at han er spesielt snakkesalig, men det går fint. Jeg var stum et lite øyeblikk selv, og det er det få som klarer.
Jeg skjønte tidlig at det var jeg som måtte ta føringen.

Han bidrar til at jeg blir en mer selvstendig kvinne, og ikke minst hjelper meg med små og store utfordringer. Han lyser opp når jeg trykker på de rette knappene, og det gjør at jeg lettere tolker behovene han har.

Jeg har drømt om han i nøyaktig 1 år, og jeg er super takknemlig for at Farmor og Farfar førte oss sammen.

 

 

 

Fra spøk til alvor. I går kveld dro jeg til Farmor og Farfar fordi det var noe jeg måtte «hente». Det viste seg å være en forsinket bursdagsgave. Nemlig Festool CXS batteridrill, som jeg faktisk har ønsket meg siden det ble slutt mellom Svein og meg. Jeg kjøpte nemlig en tilsvarende til han i sin tid, og har vært misunnelig siden. Det som er genialt med denne er at den ikke er så tung som de «vanlige» du får kjøpt. I tillegg har den følgende:

wp-1485605329564.jpg

Denne gjør at du kan skru inni skaper uten å få problemer. Den gir derfor mange flere muligheter. Om jeg skal si det selv, perfekt til å bruke når du setter opp kjøkken. Noe jeg skal, forhåpentligvis i 2017! Den lille selvstendige kvinnen i meg har veldig lyst til å dra på IKEA å kjøpe noe bare så jeg får testet Kåre batteridrill, men jeg har dessverre ikke behov for noen møbler for tiden. Men jeg skal nok finne noe å skru på etterhvert.

Fikk forresten en fantastisk fiskesuppe og 2 rundstykker i går kveld. Det gikk ned på høykant. Var veldig sulten da jeg kom. Resten av kvelden satt vi bare å skravlet mens vi fikk oppdateringer fra Farfar om håndballkampen. Når det stormer som verst ute, så er det varmt og godt der inne. Ble til og med sendt hjem med en liten flaske med bobler. De skal nytes i kveld. 🙂

Kom hjem ganske sent, la meg nesten med en gang, men ble liggende i senga å se på en episode av Elementary. I dag våknet jeg tidlig, men ble liggende i senga å lese bok. Ellers har det gått i husarbeid, da det tydeligvis er noe som ikke gjør seg selv. Det er til tider et tiltak å starte, men når man først er i gang så går det veldig fort og greit.

Håper dere får en fin helg alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s