Surprise!

Endelig kom bursdagen min! Fikk en myk start på torsdagen på jobb med ballonger, kake, blomster og gaver. Utrolig koselig. Satt veldig pris på det. Tusen takk til alle som var med å gi meg en super torsdag!

wp-1485116526878.jpg

Fredag startet med et besøk fra politiet. De ringte på og lurte på om samboeren min var hjemme? Jeg ble litt «flirfull» og sa jeg også lette etter han, så de fikk gi meg beskjed når de fant han. Den spøken slo ikke helt an. Jeg trodde kanskje de mente Svein, men takk og pris så lette de etter han som leide denne leiligheten i slummen før meg. Så dessverre bomtur på de, og litt lavere puls på meg. Anyway..Kom meg i barnehagen, tok en avslappende halvtime der mens Emily spiste frokost. Dro hjem, og til min skuffelse så ble det ikke fri slik jeg hadde håpet. Fikk klemt inn en lunsj med mamma før jeg tok toget til JTS og timen min med Mette. Fantastisk som alltid. Hun er den beste som finnes. Og denne gang hadde vi det ekstra gøy. Endte faktisk opp med en ny applikasjon på telefonen 🙂 More about that later, når jeg ser resultatet av det.

Trodde jeg skulle ut å spise med Randi, Gina, Ellen og Marit, og at de skulle komme å møte meg 17.30 hos JTS. Ellen og Randi kom, og etter det gikk alt veldig fort. Randi stoppet en taxi og der slang vi oss inn. Jeg var mest bekymret for at Gina ikke var der, de andre var veldig rolig. Ble skikkelig overrasket da vi endte opp på fangene på fortet og der satt flere av mine gode venninner. Så utrolig morsomt! Fangene på fortet kan virkelig anbefales. Og sikkert noe jeg vil ta med meg inn i jobben i forbindelse med teambuilding. Fikk så fantastisk middag, asiatisk, uten at jeg vet hva stedet het, men ligger i Nydalen ikke langt fra fangene på fortet. Det ble en minnerik og hyggelig kveld. 🙂 En stor takk til min mor som var i «bresjen» for dette, og til alle de snille, gode vennene jeg har!

Lørdag ble nok en hyggelig ettermiddag. Fikk deilig mat (igjen) i veldig godt selskap. Gode kaker og fine gaver. I dag har jeg fått gleden av å spise rester fra selskapet i går. Har også vært i akebakken med Emily, samt på kino med gjengen. Både lørdag og i dag, har jeg kost meg maks, og virkelig klar for en ny uke. Pappa’n til Emily er bortreist så nå er det en litt annen hverdag som venter. Jeg er veldig heldig som har både foreldre og besteforeldre som kan hjelpe til. Årsoppgjøret er en hektisk tid, og det er litt mer enn bare årsoppgjør som skal komme på plass, før det braker løs med ny månedsavslutning.

Nå skal jeg ha litt kombinert jobb og filmkveld (+ kake) om det er mulig å kombinere.

Takk til alle som sendte bursdagshilsen, alle som var med på å gi meg en helt super helg, og alle gaver, alt 🙂 Spesiell takk til de som har laget videohilsen, hehe.. 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s