Cavalleria Rusticana

Halvparten av dere som leser bloggen min skjønner sikkert ikke hva den headingen betyr, og selv hadde jeg «null-peiling» før i dag.

wp-1484429950391.jpg

Jeg har for første gang vært i den nye operaen, og faktisk sett en opera med min kulturelle venninne med stor V. Jeg må innrømme at jeg var skeptisk. Opera har jeg aldri sett for meg at var min greie. Men jeg tror det er sånn at enten så elsker du det eller så misliker du det. Jeg sammenligner opplevelsen med den scenen fra filmen Pretty woman, hvor Edward tar med seg Vivan til en opera og hun bare sitter som et lite barn, helt begeistret. Jeg manglet den røde kjolen, men den får jeg spare til en god anledning. Anyway, det var en skikkelig innertier. Fikk gåsehud, og hvem hadde trodd det!?
Det var veldig deilig å få tankene over på noe annet enn jobb. Vi hadde forhåndsbestilt mat og drikke, og det fungerte helt utmerket. Var så komisk, alle gikk rundt med vinglasset sitt mens vi hadde bordet fullt av eplemost, sjokolademousse, wraps, kaffe og vann. Jeg tipper de som tittet på oss egentlig var litt sultne og misunnelige men måtte ta til takke med å nippe til det de hadde i glasset sitt.
Etter pausen var det et nytt stykke som het Pagliacci. Jeg holdt nesten på å sovne i starten, men kviknet til da det ble skikkelig drama. Morsom kveld, over all forventning!

Fra i går til i dag overnattet jeg hos min bauta J. Hun disket opp med kveldsmat, perlende vin, og solo+. Haha, tidenes opplevelse da hun skulle åpne det hun trodde var en hvitvin, som viste seg å bruse langt mer enn hvitvin bør. Vi googlet og fant ut at hun sjenket oss perlende vin, av den billige typen. Det var ekstremt søtt, men vi fikk oss en riktig så god latter. Som alltid, super hyggelig, avslappende, gode samtaler om alt mulig dere kan tenke dere. Vi fikk til og med diskutert målet for 2017, og konkludert med at det fortsatt er mulig. Jeg vil si at hun er vesentlig nærmere enn meg, men jeg ser ikke mørkt på planen.
Vi har også lagt en plan for den dagen vi blir pensjonister, all I can say is, Kiribass baby!

I morgen blir det en runde med jobb, før Emily kommer hjem 🙂 Hadde håpet å få klemt inn litt husarbeid også, men alt til sin tid. Går inn i siste uken i 20-årene. Jeg hadde helt andre forventninger til denne tiden enn jeg har nå. Jeg fatter ikke hvorfor gleden over det å ha bursdag forsvant sånn over natten. Jeg har alltid elsket bursdager, og da mener jeg virkelig ELSKET det! (nesten likestilt med jul) Og 30 årsdagen, har jeg gledet meg til siden jeg fylte 20! Men hvem vet, kanskje den kommer tilbake like raskt som den forsvant. 🙂

 

Mange har spurt om ønskeliste, så her kommer den.

 1. Donasjon til hjernesvulstforeningen eller medlemsskap, kun 300 kroner i året.
 2. Louis Vuitton veske (ikke kake)
 3. Gavekort på Metro senteret (Delvis pga Floyd & Vila butikkene)
 4. Gavekort på Strømmen Storsenter
 5. Spa
 6. Middag på Norefjellhytta (Mitt favoritt sted)
 7. Penger øremerket ny leilighet
 8. Blomster (ikke potteplanter nei)
 9. Gavekort eller tur på The well
 10. Hårbørste & hårstrikker
 11. Middag, kino, eller en opplevelse (ikke ekstreme ting som fallskjerm etc.)
 12. Ansiktskrem og booster fra Ren
 13. Calender Girl bok nr 3 & 4, eventuelt Fifty Shades of Grey bøkene
 14. Belgiske trøffler (De fra Meny)
 15. Norrøna turbukse
 16. Fint ulltøy (f.eks Kari Traa)
 17. Ullsokker (f.eks Kari Traa)
 18. Penger til å kjøpe en svart kåpe (dresskåpe)
 19. Penger til ny vinterjakke

Her bør det være noe for alle 🙂 Jeg blir glad for alt jeg får med unntak av pepperkvern, men den kommer nok, så mentalt er jeg forberedt.

Nå skal jeg lese litt i boken min, før jeg legger hodet på puta.

God natt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s