Calender Girl

Glemte helt å si følgende! Første helgen jeg faktisk har vært litt hjemme.  Gikk til innkjøp av dundyne og flanell sengesett. Boken calender girl – forført. Tapas på menyen, med bringebærkake til dessert.


Jeg sliter med å legge boken fra meg. Blir litt oppslukt. Ikke ofte jeg leser noe annet enn krim, og ikke ofte utenom ferier at jeg leser bok. Men det har vært utrolig avslappende å gjøre noe annet enn å sitte foran PC’en eller tv’en. Boken kan anbefales 😎. Dundyne og flanell sengesett kan også anbefales.

God natt fra Jernkvinnen 😴

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s