Forberedelser til jul

Sov helt til 09.00 i dag! Helt fantastisk til meg å være. Ble liggende å se på en skikkelig B-film på netflix i senga, så det ble ikke frokost før 11 her i Slummen. Men det er godt å bare slappe litt av også, ikke gjøre så mye før kroppen responderer slik den bør. Trengte nok litt søvn. 🙂

Jeg våknet med en «sti» på øyet, så da var det bare å sette i gang med å rense alle koster, og kaste mascara’n. Pleier å vaske sminkekostene og svampen med shampoo, men har kostet på meg Solid. Fungerer veldig bra, men det gjør også shampoo, så det er absolutt ingen nødvendighet med Solid. Det blir sminkeløst i noen dager, til det verste er over. Ingen stor krise for min del. Men jeg håper det gir seg i løpet av helgen. Jeg må uansett i butikken å kjøpe meg ny mascara 🙂

 

wp-1481976826232.jpg

 

Jeg henger lagt etter både med julekort, julegaver, julerengjøring og alt annet som har med jul å gjøre. I dag har jeg derfor så smått begynt å planlegge litt. Bestilt 3 gaver på nett, og krysser fingrene for at de kommer i tide. Når det gjelder julekort, så er det mulig at jeg ikke rekker å lage fancy printet kort med bilde av min perfekte datter, men kanskje må gå for den varianten som eksisterte før, postkort med julemotiv. Jeg håper mottakerne skjønner at det er tanken som teller og at julekortet er like mye verdt. Er jo tross alt hyggelig at noen tenker på deg. Jeg elsker alt rundt jul, og i år er kanskje det første året ting ikke klaffer helt. Og grunnen er at jeg ikke rekker det jeg vanligvis gjør.

Jeg tar et steg tilbake, senker forventningene, for helt ærlig, det trenger ikke være perfekt. Perfekt er ikke morsomt. Det handler om å ha det hyggelig, ikke minst være sammen enten med familie eller venner, eller et annet hyggelig sted der det er folk. Jeg kan godt se for meg at det året jeg ikke feirer jul med Emily så kan jeg kanskje bidra til at de som ikke har noen kan få det hyggelig likevel. Leste en artikkel i går om hotelleier Rolf Walmann som har invitert 100 gjester til et gratis juleopphold på hotellet sitt i julen. Sånt inspirerer meg, selv om jeg ikke er helt naiv og forstår at det også til dels kan gå under kategorien «smart business». Men jeg ser for meg at jeg kunne vært med å bidratt til at andre får det bra. Jeg har dog ikke et hotell eller stort lokale til disposisjon, men jeg har masse å bidra med på mange andre måter. Om det er å dele ut mat, eller bare være der for noen.

Jeg har så utrolig mange pepperkaker liggende her hjemme etter den lille bakerunden Emily og jeg hadde hos Randi og gjengen. Når jeg uansett skal ut å handle litt julegaver så kan jeg ta de med meg og dele ut til noen som vil ha de mer enn oss. Vi klarer ikke spise opp alt uansett, og det er synd å kaste det. Det er faktisk morsommere å bake de, enn å spise de, synes jeg da.

Nei, nå må jeg få opp farten her.
Sevilla FC spiller forresten mot Malaga i dag 20.45, heia heia!!

Jernkvinnen i julemodus 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s