Er gresset grønnere?

Dagen i dag har vært knall! Morsomt å være tilbake i gamle trakter, med noen som betyr masse masse for Emily og meg. Emily har storkost seg. Så mye at hun i kveld kunne fortelle at hun skulle flytte til Randi.

Videre kom vi hjem og jeg trodde det skulle være enkelt og uproblematisk å legge mitt lille pøbelfrø. Viste seg å by på noen utfordringer. Etter å ha vært innom eks antall ganger med å ta over dyna, hente teppe, fjerne dyne, sulten, ta på pysj, ta av pysj, tørst o.l. så kapitulerte hun til slutt. Hadde også en super hyggelig samtale med Janne, hvor vi endte opp med ganske så konkrete mål for 2017. Jeg er spent på resultatet. Veldig spent.

Videre så har jeg begynt å tenke litt mer på 30 årsdagen. Gjort meg opp noen tanker om hvordan jeg ser for meg dagen/kvelden. Det må være et innslag av en aktivitet eller lignende, før det blir middag og baluba. Jeg får lage en liste, så får noen andre ta over stafettpinnen. I løpet av en liten halvtime så har jeg også funnet ut av litt julegaver. Jeg er utrolig sent ute i år. Ikke kjøpt en eneste gave, og det bør jeg egentlig sette i gang med snart. Men det er en gave jeg har tenkt ut, og som nå er planlagt ferdig, så jeg kan snart stryke et navn fra listen. Jeg er ikke helt klar for jul i år. Det er litt for mye kaos rundt meg til at jeg har funnet julekosen, men den kommer, og det blir bra!

I de siste ukene så har jeg hatt mange gode samtaler med både venner og familie. Tøffe samtaler, så vel som hyggelige samtaler. Og jeg har som vanlig tenkt på den tilværelsen jeg ikke befinner meg i, nemlig et parforhold. Man spør seg ofte om gresset er grønnere på andre siden, og så kan vi svare at det vet vi ikke før vi har prøvd. (Nei kjære familie, jeg skal ikke bytte beite i den forstand at jeg har gitt opp menn) Men jeg har funnet ut at svaret mitt på det spørsmålet er at gresset blir grønnere der du vanner det. Du må gi det næring. Jeg ble tidligere i uken spurt om hva mitt beste råd til et ungt par er, og svaret mitt er som følger:

Sett av tid til hverandre. Bryt litt ut av hverdagen. Skru av tv’en en kveld og bruk tid på hverandre. Still spørsmål, bygg relasjon, en god samtale og vann gresset 🙂

Det var dagens visdomsord fra Jernkvinnen 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s