A tale of two brains

På YouTube så finner man så utrolig mye rart. For en stund tilbake så fant jeg A tale of two brains, som handler om forskjellen på menn og kvinners hjerne. Utrolig morsomt fordi det ligger mye sannhet i det som kommer frem i klippet. Det finnes flere varianter, men denne er min favoritt.

Klippet kan dere se ved å trykke her:

Jeg ler hver gang når «the nothing box» forklares. Det er som om den ene brikken vi aldri får plassert bare faller på plass av seg selv. Men se på klippet selv 🙂

Ellers er det endelig helg. Dette tror jeg blir en veldig bra helg. Jeg har en arbeidsfri lørdag. Synkronisering av mail er deaktivert for denne dagen. Dagen er satt av til god frokost med min datter. Etterfulgt av pepperkakebaking hos verdens beste familie på Neskollen. Nemlig Familien Friedland (som jeg kaller de). Barna får kost seg, og lekt masse. Randi og jeg får gått gjennom de siste ukene på hver vår kant. Ukomplisert og så avslappende man kan få det med 4 unger sammen. Bra blir det uansett! Bare Moen sørger for å gå til anskaffelse av tipp topp pepperkakedeig. Det er faktisk noe jeg ikke lager selv, men som jeg helt sikkert burde hvis jeg skulle fått toppscore som husmor. Men det er ikke noe jeg trakter etter. This is as good as it’s gonna get!

På kvelden er det en «telefondate» med den mest kreative og godhjertede sjelen jeg kjenner. Etter hennes ferie på Bali så er jeg redd for at telefonsamtalen kommer til å ende opp med at jeg må bestille meg en tur snart. Det var ille nok med alle de kule snappene jeg fikk. Kroppen min skriker etter sol og varme. Og ikke minst avslappende dager. Men det kommer. Alt til sin tid. Skal bare gjennom jul, årsoppgjør og bli 30 først!!

Jeg må for alvor begynne å planlegge bursdagen min, men i lys av manglende timer så tror jeg at jeg for første gang skal overlate dette til noen andre. Hvis det er noen som har veldig lyst så gi meg et pip, så skal jeg vurdere det. Hehe.. det sitter langt inne å gi fra seg kontrollen på en så stor dag! Jeg er helt sikker på at min mor, og ikke minst Eva gjerne kunne tenke seg å planlegge dette sammen. Det er bare noe med det frie tøyler konseptet som skremmer meg. Men jeg blir bare 30 en gang, og helt katastrofe vil det aldri bli med godt selskap. Jeg bør nok bli flinkere til å slippe kontrollen. Hva har jeg egentlig å tape?

Bortsett fra litt standard catch up, så skjer det ikke så mye nytt. Jeg har forresten drømt om Petter Northug Jr, ved 2 anledninger nå (gjennom en periode på snart 30 år) Tenk om det er sanndrøm. Skikongen har kapret Jernkvinnen! Haha, vel.. jeg tipper drømmen bare er en påminnelse om at jeg i lenger tid har planlagt å kjøpe meg nye ski, og at jeg ønsker meg snø! Tror ikke jeg skal bli alt for ivrig. Jeg er neppe den eneste i vennegjengen som har drømt en Northug drøm uten mål og mening. Men jeg er kanskje den i vennegjengen som har så mange engasjerte folk som leter etter dater til meg. Vi får se hva resultatet blir til slutt.

Nå hører jeg at 2 etasje roper på meg. Planen er å begynne på en ny serie, eller kanskje jeg må snike meg til å begynne å se frikjent sesong 2. Hvis jeg ikke finner ut av det så er det deilig å bare ligge i senga å lese en bok eller høre på litt musikk.

 

wp-1481325537851.jpg

Jernkvinnen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s