Bestemor

En lang og annerledes uke fylt med følelser er snart over. I kveld sovnet Bestemor inn, og jeg er takknemlig for at hun har fått slippe. Men det gjør det ikke mindre trist. Jeg var hos henne i kveld, men dro 40 minutter før livet ebbet ut. Jeg sovnet med Emily, og hadde glemt telefonen i bilen. Våknet av at jeg ble så kald. Bare skalv. Kom plutselig på at telefonen lå i bilen og forstod med en gang følelsen jeg hadde.

I dag er det Thanksgiving. Jeg har vel aldri feiret det, eller gjort noe spesielt, men kanskje det er en liten tanke om å fortelle hva man setter pris på.

Jeg er takknemlig for den flotte familien jeg har, min nydelige datter og gode venner. Jeg er takknemlig for hver eneste dag jeg får, uavhengig om de er gode eller dårlige. Jeg gleder meg til år 2017 fordi dette året blir mitt år!

Nå er jeg klar for å legge meg. Da jeg var liten så var alltid senga til mamma og pappa det beste stedet i verden. I kveld har de lagt seg på gjesterommet og Emily og jeg har fått verdens deiligste seng. Nå skal vi sove godt!

God natt fra jernkvinnen snapchat-274827542

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s