Bli ny!

I januar, faktisk på min bursdag den 20.01 bestemte jeg meg for å unne meg en dag fri fra jobb. Jeg hadde booket meg en bli ny dag hos Jan Thomas Studio.

Jeg var ganske håpløs når det kom til å gjøre ting for meg selv, men jeg kjente at jeg trengte en ny start etter samlivsbruddet, og hva passet ikke bedre enn å «bli ny»

Jeg har bestandig på mange områder vært stille og sjenert. Mange tror meg knapt når jeg sier det fordi jeg også kan være veldig ærlig og direkte. Samtidig som jeg har selvinnsikt og selvtillit. Så jeg består av en rar sammensetning, men det gjør meg til den jeg er. Men noe ved meg forandret seg etter denne dagen. Vil både håpe og tro til det bedre. 🙂

Dagen startet med en ny sveis, etterfulgt av en deilig lunsj, så litt shopping og avsluttet med fiks av bryn og en makeover hvor jeg fikk mange tips. Gjennom hele dagen ble jeg ekstremt godt ivaretatt. Alle var fantastiske, og selv om jeg ikke ble drastisk forandret (utseendemessig) så var det noe inni meg som forandret seg. Selvtilliten økte, og jeg fikk mange tips og triks med meg i bagasjen. Jeg lærte litt om meg selv på shoppingrunden vi hadde. Cecilie tok meg med til Tiger of Sweden hvor jeg skulle plukke ut plagg jeg ville prøve og hun skulle gjøre det samme. Etter noen minutter så viste jeg henne den ene hvite genseren jeg fant, og hun viste meg de 6-7 antrekkene hun hadde funnet. Det forteller meg noe om hvor vanedyr jeg hadde blitt, og at jeg overser en del plagg bare fordi det ikke er det jeg er kjent med fra tidligere. Jeg endte opp med en veldig fin bukse, en dress, 2 gensere og 1 t-shirt og mange tusen fattigere. Men det var verdt hver eneste krone. Jeg følte meg virkelig helt ny.

Mette gjorde en fantastisk jobb med bryn og makeup, og hun har nå blitt min følgesvenn. Hun er ekstremt dyktig, og hver gang jeg reiser hjem fra et besøk hos henne så føler jeg meg som en prinsesse. Hun har også tatt over sveisen, da Cecilie for tiden er ute i barselspermisjon.

Nå har det snart gått et år, og jeg må si at jeg har blitt mye flinkere til å prioritere mine behov og det jeg ønsker. Jeg har vært flere ganger på The Well, og setter pris på det å nyte stillheten uten telefon, eller annet ytre mas. Masse levende lys, og kanskje et glass vin på fredagskvelden er også viktig. Kunne vært mer sjokoladekake involvert i denne livsstilen, men jeg tolker det som at det komme etter hvert. Venner har jeg som stiller opp, og som jeg skal bli flinkere til å ta vare på! 🙂

Det beste som kunne skjedd meg, januar i år, var dette og jeg angrer ikke et sekund på «bli ny» dagen. Lise gikk inn døra i Parkveien klokken 09.00, og 16.00 gikk Jernkvinnen ut samme dør. Lite visste jeg at dette var starten på alt godt og vondt.
Alle utfordringer og gleder har jeg taklet med en fin frisyre og gode makeup tips!

Jernkvinnen

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s