Jernkvinne på prøve

Det har vært øyeblikk den siste tiden hvor jeg har blitt satt på prøve.
En prøve som er forventet at jeg skal feile på. Det har aldri vært viktigere for meg personlig å stå løpet ut med beina godt plantet på jorda, slik jeg kan best.

Denne uken ble det media kjent at Therese Johaug har blitt doping tatt. Hun hevder hun har handlet i god tro, støtteapparatet sviktet henne. Jeg kunne sagt mye om denne saken som sikkert vil engasjere folk fra begge sider. Men grunnen til å nevne det er at støtteapparatet ditt kan svikte. Du kan stå der på bar bakke, eller miste alt du har jobbet så hardt for, fordi støtteapparatet ditt feiler. Så sier jeg ikke at budskapet er at du ikke skal stole på noen, men i enkelte tilfeller så kan det være lurt å dobbeltsjekke eller være litt kritisk.

Saken med Johaug kommer tett etter Martin saken. Kan tro vi har skapt grunn til å tvile på Norge som ski nasjon. Vi har vært suverene i lang tid, og så kommer det brått to slike saker. Hvis Therese var byttet ut med en annen løper fra en annen nasjon så ville historien hørt tvilsom ut, og samtlige av oss ville sagt at hun var skyldig. Særlig når alt ligger så til rette for å finne svaret bare ved et enkelt tastetrykk. Norge kan ikke bli skånet eller få andre regler. Men at strengeste straff kanskje virker noe urimelig, ja det synes jeg. Men det er ikke min jobb å vurdere. Og dessverre så må man nok bare akseptere utfallet. Men nok om det. Det er noen nyheter eller snakkiser man faktisk kan bli litt lei av til slutt. Vi er alle mennesker. Også toppidrettsutøvere og idrettsmedisinere.

Helgen har bestått av mye jobbing, men har også fått kost meg mellom slagene. Var hos verdens beste (ex) naboer fra lørdag til søndag sammen med Emily. Jeg elsker virkelig den atmosfæren hvor man bare kan være seg selv, uten stress, press og mas. Det ble vin og jobb på meg, mens de disket opp med deilig lørdagsmiddag. Biff, bakt potet, grønnsaker og saus. På aldri så lenge så var det avslappende, selv om jeg satt å jobbet. Fikk med oss en fotballkamp i dag, før ferden dro videre til jobben. Etter noen timer der, endte vi opp hos Moen Family taco dinner feast! Jeg elsker søndager hos mine foreldre. I dag som de siste andre gangene så sovnet jeg på sofaen på kjøkkenet. Og snille foreldre som jeg har så lot de meg sove. (Sist sovnet jeg på badegulvet, til mamma og Emily’s store underholdning, hehe)

Nå er det siste innspurt og ikke minst tilrettelegging for morgendagen. Må ta meg litt sammen og begynne å legge frem og klargjøre til barnehage og jobb dagen før. Da går som regel starten på dagen mye bedre.

Jernkvinnen 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s