Revisjon og under «pari»

Jeg har egentlig alltid elsket revisjon. Fordi jeg er trygg på at jobben som er gjort, er av en såpass karakter at det bare er gøy å lære mer om hvordan bli enda bedre. Samtidig så er det sunt å ha gode diskusjoner og samtaler om ting, og ikke minst er det deilig å få gode tilbakemeldinger. For første gang på veldig lenge så så jeg ikke frem til interimsrevisjon. Kvaliteten på jobben var langt under der den burde være, og tiden strakk ikke til for å gjøre det vesentlig bedre. For første gang har jeg kommet på jobb med magevondt og hodepine fordi jeg legger frem noe jeg rett og slett er flau over. Det er ingen god følelse, det var langt under «pari».

Jeg fant ut at det var like greit å spille med åpne kort fra starten av, og jeg sa det som det var. Kvaliteten er ikke der den skal være, og beklageligvis så ble det sånn denne gang, men det skal selvsagt ikke skje igjen. Når man da blir møtt med forståelse, så var det som 50 kg forsvant fra mine skuldre. Dag 1 av 3 er fullført, og jeg kan i morgen se frem til en fin dag med mange utfordringer. Just the way I like it 🙂

Emily var et prakteksemplar i dag. Hun ville ha taco til middag, og vi har lekt butikk og bygget hytte. Legging gikk overraskende bra, og hun sovnet rundt 18.40 uten mas eller rop om flere sanger eller lesing av bok. Skrudde av telefonen og sovnet selv i en liten time.
Jeg kjenner at det ble en veldig lang dag i går, med lite søvn. Og da føles det ekstra godt å bare koble av hjemme. Nå er det på med en tjukk ullgenser, ullsokker, treningsbukse og kakao, samt netflix før jeg legger meg for kvelden.

Har forresten en gåte jeg håper noen har fasiten på:
To menn går over veien, så kommer det en gutt og sier: «Hei Pappa», hvem av de to mennene sier han det til?

Noen tror kanskje jeg har tenkt på denne i hele dag, og muligens svekket min effektivitet, men revisjon tok opp all hjernekapasitet på dagtid, så jeg er bare ineffektiv på kvelden.

GOD KVELD!

Jernkvinnen 🙂

 

2 kommentarer om “Revisjon og under «pari»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s