Flå, Bjørneparken og Thon Hotell

Fantastisk helg vi hadde, bare oss to. Det har tydeligvis gjort veldig inntrykk på Emily.
Det var deilig å ha en helg sammen, uten fokus på mobiltelefon eller jobb. Kun oss!

Bjørneparken stod virkelig til forventningene. Flott park med hyggelige dyrepassere som var flinke med både dyrene og barna. Parken var også full av diverse lekeapparater og sklier og Emily var solgt fra første stund. Vi fulgte foringsprogrammet så vi fikk med oss mating av bjørner. Emily matet elg med gulrot, og til slutt matet vi rev med hundegodis. I tillegg fikk vi klappe pinnsvin. Lite ante jeg at de var rovdyr som spiste slanger og mus. Dyrepasser Joe kunne informere om at hvis vi hadde et pinnsvin på eiendommen så var det lurt å beholde det, men ikke gi det melk. Obligatorisk klapp av sau, geiter og lama ble det også tid til.

Vi var de første som ankom parken 10.00 og vi dro rundt 16.00, så det ble en lang dag for både liten og stor. Ikke rart mitt lille gull praktisk talt sovnet under middagen. Mye kan kanskje skyldes dårlig kvalitet på selve måltidet, men hun satt å spiste med øynene lukket. Ble ganske lattermild der jeg satt, ikke mye selskap å få. Selv hadde jeg bestilt en calzone. Det var vel den verste calzonen jeg har spist på lenge. Kanskje den verste noen gang. Kunne virke som det var en hel pizzabunn som var foldet. Den var flat, hard og kunne minne mer om en sendeplate enn calzone. Angret med en gang vi fikk maten på at vi ikke tok et herremåltid på mc’ern i stedet. Men men.. vi var trøtte, spiste det vi orket og trakk oss tilbake på hotellrommet. Tok en lang dusj, så litt tv, før hun sovnet inntil meg.

Hotellfrokosten var ikke den beste, men den hadde elementer som var bra. De kunne hatt noe mer variert brødutvalg, og vært flinkere til å fylle på. I tillegg så var det noe begrenset utvalg for barn. Eggerøra smakte pulverblanding, og det er ikke bra. Men det la ikke en demper på helgen av den grunn.

Jeg drømmer om en date med en kjekk kar, i Trondheim på hotell Nidelven. De har fått prisen for beste frokost flere år på rad, og sikre kilder som har vært der sier det er helt fantastisk! Så gratis tips til å vinne mitt hjerte eller vinne en date, ta meg med dit!! 🙂

For øvrig noe labert på dating fronten for tiden. Har konstatert at nettdating ikke er noe for meg. Jeg kommer nok ikke til å utlevere meg til noen igjen på den måten, legge følelser og hjerte på en hoggstabbe for at noen bare skal knuse alt. Nei ellers takk. Jeg har mange tanker om en potensiell partner, og når jeg minst forventer det så dukker han sikkert opp.

Nå er det en times jobbing før lysene slukkes i Slummen.

Jernkvinnen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s