Mor & datter tid! 

Endelig!! Det tror jeg Emily tenkte inni seg da jeg sa vi skulle reise bort en hel helg.

Planen var egentlig en hyttetur i Telemarksområdet, men av ulike, kjipe grunner ble jeg nødt til å tenke i andre baner. Det blir derfor en helg i Flå på hotell. For de av dere som kjenner meg så digger jeg hotell frokost, og eple faller ikke langt fra stammen. Før min lille pudd sovnet så sa hun; «Mamma vi må ikke glemme frokosten i morgen på hotellet, det må vi ikke.» Hun kan være trygg, ikke mulig at vi glemmer den. 
I morgen blir en lang og forhåpentligvis hyggelig dag i bjørneparken. Jeg har aldri vært der før, men morsomt tror jeg vi får det uansett. Turen opp hit gikk veldig fint. Kjørte opp på under 2 timer, og Emily er eksemplarisk i bil. Dog møtte jeg på en utfordring da jeg skulle stoppe og bytte DVD. Jeg satt meg bak ved siden av henne for å bistå i bytte av film. Det blåste litt så jeg lukket døren. Da jeg skulle gå ut fikk jeg smake barnesikringsmedisinen. Åå jeg var så forbanna på meg selv. Da var det bare å krabbe seg over ledninger og smyge seg innvendig fra baksetet til førersetet. Det hadde blitt for dumt å tilkalle noen av de rundt for å slippe meg ut. Takk og pris for at jeg fremdeles har noe fleksibilitet igjen i kroppen, selv om de menneskene rundt sikkert er av annen oppfattelse.

Etter barnesikringsfadesen så kom vi oss ut på veien igjen og ankom hotellet uten problem. Sjekket inn og Emily sovnet på under 20 minutter etter innsjekk.

Nå skal jeg sjekke om det er noe artig på tv, før jeg slukker lyset og lukker øynene. 

Ha en riktig fin helg godt folk! 

Jernkvinnen 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s