Rett i hjertet

Bloggen har vært i feriemodus, og det er vel på tide å tørke av støvet, for virkeligheten er her. Var utrolig deilig med noen dager hvor vi bare kunne koble av. Dager hvor jeg bare var med de menneskene som betyr aller mest for meg. Og det er en deilig tilværelse med sol, strand, kald drikke og godt selskap.

Men som sagt virkeligheten er her. Fullt kjør på jobben, og jeg vet at det nærmer seg tid for kontroll på Riksen. Jeg er spent, nervøs, og masse udefinerte tanker om det hele. Men man må gjennom det, og jeg håper på et vis at jeg får noen flere konkrete svar, men slår meg til ro om de ikke kommer nå også, for det er ikke utelukkende positivt.

I dag kom jeg over en artikkel på nett, som traff meg midt i hjertet. Og selv om jeg ikke kan relatere meg til type svulst eller hvordan det er, så kjenner jeg meg igjen i mye av det som står der i forhold til venner. Det er akkurat samme følelsen jeg har hatt. Det å føle at du mister noen som er viktige for deg, samtidig som du har de som ønsker å «sole seg i glansen.» Men igjen at man virkelig finner ut hvem som står der, stødig som fjell når du trenger det. Det veier opp for den dårlige følelsen, eller den skuffelsen.

Artikkelen kan dere lese her !

God natt fra Jernkvinnen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s