Feriemodus

Bloggen i likhet med meg har vært i feriemodus. Det er viktig å koble av i ferien fordi det er jo tross alt det ferien er til for. Det er fullt trøkk ellers, så ferie er viktig. Det er også viktig å faktisk ha ferie når man først er på ferie.

Tiden her i Spania går mot slutten, og på mange måter skal det bli godt å komme hjem. Borte bra men hjemme best. Emily har blitt syk, men takk og lov for at det var siste dagen og ikke første. Hun har blitt et offer for litt feber og rennende nese. Dagen i dag har derfor vært litt slapp, med mye film.

 

20160717_200108 (2).jpg

Vi har vært mye på stranda her nede. Funnet en kjempe fin strand på Cabo Roig som virkelig kan anbefales for barnefamilier. Det er langgrunt, lite bølger, og ingen steiner. Paradis! Temperaturen er heller ikke verdt å klage på. Her har Emily kunne boltre seg fritt, og med armeringer på har hun løpt inn og ut av vannet på egenhånd. Vi har selvfølgelig vært like i nærheten, men det er trygt og fint for barna å boltre seg litt fritt.

strand.jpg

En av de første dagene på stranda, så var jeg så heldig at jeg fikk en liten tur i vannet alene. Mamma, pappa og Emily bygget sandslott. Følelsen av å se de på avstand leke, bare det at alle var så fornøyde var utrolig fint. Jeg skulle ønske jeg bare i et lite øyeblikk kunne pause tiden. Jeg tror det vil være mitt beste ferieminne (som ikke inkluderer meg direkte)
Jeg derimot skulle ta en skikkelig «hollywood style» opp av vannet. Kom gående, så sikkert ut som jeg eide stranden og jeg er sikker på at den hvite kroppen min blendet samtlige i vannkanten. Var helt i mine egne, fantastiske tanker, men kom raskt til virkeligheten i det jeg tråkket på en stein, og nesten snublet på land som en annen hvalross. Jeg tar det som et hint. Jeg er mor, ingen «Hollywood style» kvinne. Og jeg er på stranden for å leke i sanden med min datter. Ikke for å krype langs vannkanten på alle fire som en tiger. Jeg antar jeg får legge opp den ferien til uten barn, men helst sammen med en kjæreste. Det vil trolig virke mindre rart.

Vi hadde en dag på Terra Mitica, og Emily er bare så vanvittig tøff. Vi hadde det så gøy. For de som ikke vet hva det er så er det en fornøyelsespark. Mye morsomt både for barn og voksne. I tillegg så var det nesten ingen folk der, så det var ingen køer. De morsomme litt større attraksjonene kunne jeg og pappa fint ta, uten at vi måtte vente i 40 minutter pluss. Det vil jeg si er veldig bra, særlig i den varmen som er her nede nå. Pappa dro meg med i en skummel attraksjon i høyden. Tornado het den. For dere som har vært på Tusenfryd så kjenner dere kanskje til huskene «Sverre». Tornado er som «Sverre» bare høyt høyt oppe. I tillegg så elsker jeg attraksjoner med vann, og det gleder meg at min datter gjør det samme. Vi tok en sånn rafting båt, og vi ble skikkelig våte, men lo utrolig mye. Vi fikk faktisk med Pappa på en tur, og tok en tur alene.

I dag skal vi overnatte hos min reservemamma, hun og mannen har hus her nede.
Deilig å bare slappe av hjemme der, eller ved bassengkanten. Ingen bekymringer, ingen stress. Det har vært noen skikkelig varme dager, vært rundt 37 de siste dagene på det varmeste, så det kan slå ut både liten og stor.

Jeg gleder meg til å komme hjem. Petter venter på meg hjemme, og gjensynsgleden blir nok stor. I tillegg er det noen dager fri før det blir fullt kjør på jobben igjen. Begynner en ny hos oss 01.08.2016, og jeg ser frem til at teamet blir fulltallig, og at alt begynner å flyte som det skal. Da skal også selv jeg kunne ha mer normale dager.

Det har gått overraskende bra å feriere med Emily i 14 dager. Og hun takler situasjonen mellom meg og pappa’n hennes veldig bra. Vi begge var flinke til å sende bilder, og jeg spør henne nesten daglig om hun vil ringe eller skype han, så hun skal forstå at han kan være tilstede i hennes hverdag selv om han ikke fysisk er her.

Så alt i alt, snart vel overstått ferie, og jeg gleder meg til dagene som kommer, selv om jeg sikkert kommer til å savne Emily utrolig mye når hun skal ha en uke ferie med sin Pappa igjen. Vårt bånd har bare blitt enda sterkere gjennom denne ferien, i tillegg så har mamma fått kost seg masse med henne. Og virkelig brukt tid på henne. Jeg er heldig som har de to flotte i mitt liv 🙂

Hasta Luego

Jernkvinnen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s