Reise med barn

DSC_0004_19Dagen var kommet, klar for avreise. Ikke helt smertefri start da det var litt kommunikasjonsproblemer mellom Pappa’n til Emily og meg. Han skulle være sjåfør, men når begge to forventer å bli hentet så er det naturligvis en som blir skuffet. Men vi kom oss i bilen, og er det en ting faren til Emily er god på så er det bilkjøring. Han og Petter fikk oss raskt opp, men riktignok litt forsinket.

Vi var sjekket inn på forhånd men det gjenstod bagasjelapper og bag-drop. Og det passet selvfølgelig å legge til det elementet om at Emily var så blid at alle i avgangshallen tok et skritt tilbake når vi kom trillende forbi.
Det ble ikke bedre da hun skjønte at hennes mor skulle sende vogna avgårde som spesialbagasje. Men som vanlig beholdt jeg roen, snakket vanlig til henne, og dere tror sikkert dette hadde super effekt. Den perfekte mor osv.. men nei, de funket ikke så jeg måtte bestikke henne med godis 🙂 Det funket! 🙂

Vi kom oss på fly, og reisen gikk overraskende bra. Hun er snart 3 år, og hun skjønner mye mer. Vi snakket masse sammen, tittet ut, så på film og tegnet. Vi fikk i oss litt mat, og endelig var ferien i gang.

Mitt råd til de som reiser med barn (alene) så er det å senke forventningene. Ikke planlegg eller gjør for mye ut av det. Pakk fornuftig, og print ut boardingkortene. Det gjorde nemlig ikke jeg, og det medførte at jeg til stadighet måtte opp med telefonen, og finne begge strekkodene hver gang.

Jernkvinnen i feriemodus 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s