FERIE!!!

Endelig fri, og ferie i 14 dager!
Etter en hektisk uke med lite søvn og mye jobbing så ser jeg frem til å lade batteriene i 14 dager. Jeg tror jeg aldri har følt jeg trenger ferie mer en nå. Og det skal bli så deilig.

Deler av ferien skal tilbringes i det store utland, og noen dager hjemme. Nå er egentlig det største tiltaket å starte på pakkingen. Venter til Emily har sovnet, og sovet et liten stund så hun ikke våkner. Dette er første ferieturen vi har alene etter samlivsbruddet, og jeg føler litt på det at man faktisk er ALENE: Jeg er en person som ikke liker stress, mas eller mye å bære på. I morgen er det 1 stk. unge, 1 håndbagasje, 1 pc bag, 1 koffert og 1 vogn som skal bringes til flyplassen. Jippii!! Men den følelsen av å starte ferien overgår angsten for å ordne alt på egenhånd. Men det er en vanesak.

Det gikk overraskende bra å være 14 dager uten henne, men gjensynsgleden var stor i dag. Vi feiret med middag på Mortens Kro, og skeiet ut med is til dessert. Jeg tror mye av grunnen til at det har gått så smertefritt er fordi jeg ikke er redd for henne. Og det hjelper å ha så mye jobb at du ikke rekker å gjøre annet enn å få noen timer søvn før man er på igjen. Men jeg har klart å se forbi mitt behov, og faktisk gledet meg over at hun har hatt knallfine 14 dager med sin far. Tror det er et skritt i riktig retning. å forsøke å glede seg over barnets opplevelser, fremfor alt som ikke ganger en selv. Men jeg forstår for noen at veien dit kan være lang. Litt bekymret bør jeg kanskje være når Emily bare vil ha Cola og sier fy faen for første gang, men jeg velger å tro at med litt innflytelse fra sin mor de neste 14 dagene skal få henne tilbake på plass. 🙂

Kjenner at det sitter litt inne å reise utenlands, med alt som foregår i Europa, spesielt i France. Men på et vis så får man ta de forhåndsreglene man kan, og så må man tenke at sannsynligheten for at noe skulle inntreffe er større på motorveien til og fra jobb, men det er ikke alltid den store trøsten. Jeg skal ikke bevege meg inn på en større samfunnsdebatt i kveld. Jeg kjenner jeg er litt sliten nå, og de siste kreftene skal brukes på pakking.

Nå skal leilighet ryddes, koffert pakkes og jeg skal manne meg opp til flyplass glede i morgen.

Ha en riktig god ferie! Jeg gleder meg til å blogge om late dager 🙂

Jernkvinnen 🙂

 

En kommentar om “FERIE!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s