Petter

Jeg har funnet den perfekte! 

Mannen i mitt liv. Han var ikke gratis og jeg har jobbet hardt for å få kapre han. 

Petter har det meste man kan ønske seg. Han er trofast, stabil, mørk, frekk & kjekk. Han er enkel, han gjør stort sett som jeg sier. Han følger meg hvor enn jeg er, og venter pliktoppfyllende på meg hvis vi skilles noen timer. Han krever ikke stort, men litt mat i ny og ne blir han veldig glad for. Jeg kan prate med han om alt, og jeg vet at han aldri vil si det videre. 

Dere er sikkert spente på hvem han er. Selv ser jeg veldig frem til å bli bedre kjent med han. Møtte han for første gang i går, og det var kjærlighet ved første blikk! 

Legger ved et bilde av han under her. (Fått tillatelse)  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s