Svipptur til Texas

Startet dagen på Biltema, gikk overraskende greit å kjøpe det jeg skulle ha til bilen. Ferden bar videre til Strømmen Storsenter, og der gledet jeg meg over 50% på mye, og fikk brukt opp gavekortet mitt. Dro så på jobb for å gjøre litt småtteri, men endte opp med å være der en god stund lenger enn først planlagt. Heldigvis så har jeg en fra kjernen like i nærheten, og hun hadde ikke spist middag enda, så da dro vi til Texas 🙂

texasbarbecuecafe_003

Texas Barbecue er en gjennomført sørstatsbule, om man kan si det slik. God stemning, og man får følelsen av å være skikkelig langt fra lille Norge den tiden man tilbringer innendørs her. Maten er typisk barbecue, og spare ribsen er så mør at selv de med gebiss kan nyte et måltid her. Selv hadde jeg i dag, (som sist) pulled pork on a bun, med to valgfrie «sides».  Stedet er lokalisert på Stabekk, og kan anbefales for de som vil prøve noe annerledes og veldig uformelt. Hjemmesiden med meny og det hele finner dere her!

Vi hadde det litt morsomt rett før vi skulle dra, med diverse effekter.

Denne kjerne venninnen er helt fantastisk på alle mulige måter. Jeg elsker å være med henne fordi jeg vet jeg alltid kan være 100% meg selv. Vi kan snakke om alt, og ingenting. Hun inspirerer meg til å stadig bli en litt bedre versjon av meg med sitt gode humør og en helt egen evne til å spre glede rundt seg. Hun er ekte, og leken på en perfekt måte. I tillegg litt over middels hektet på Geocaching, noe som passer meg midt i blinken.

Vennskapet mellom oss er av den typen som bare har blitt «sterkere» etter alt som har skjedd, og jeg ser frem til mye mer galskap med vedkommende i fremtiden. For vi tar oss ikke så høytidelig, og hvis en god latter forlenger livet, ja da føler jeg vi har oddsen på vår side.

Vi gjorde også et iherdig forsøk på denne parklyspæra, men her skal jeg komme sterkere tilbake i morgen. Youtube viste seg å ikke være særlig til hjelp. Jeg har nå tatt med instruksjonsboken som litt sengelektyre, så da satser vi på at alt faller på plass i morgen.

I tillegg så har jeg omsider gjort et «endelig» valg på bil. Dere trodde kanskje jeg hadde bestemt meg for å gå den miljøvennlige veien med hybrid? Men nei, ombestemte meg i siste liten, og endte opp med den rake motsetningen. Kanskje det mest ufornuftige, uøkonomiske og helt «raptusfakter» av et valg, men noen ganger så må man bare gå for magefølelsen. Bilen kan jeg hente på fredag, og jeg gleder meg som et lite barn. Helt ny bil!! Håper den kommer med sløyfe på 🙂 og konfetti som spruter når jeg kjører ut av butikken. (Mulig noe urealistiske tanker, men gøy hadde det vært)

 

Nå må jeg avslutte, jeg har en instruksjonsbok å lese, samt at jeg har booket tid på The Well i morgen tidlig, inkludert 2 rettes lunsj. 🙂 I morgen skal bli en fantastisk dag hvor jeg bare skal flyte og nyte. Helt i ro, uten noens jag og mas, forventninger og press.

God natt alle sammen

Jernkvinnen 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer om “Svipptur til Texas

  1. Ellenpropellen sier:

    Så kult sted, det må jeg prøve! Og grattis med snasen bil! Håper den kommer med like mange fancy tilvalg som kjerra mi!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s