Perfekt søndag

For en fantastisk dag! Startet på The Well, presis 10.00. Hadde kjøpt meg en «The Well lunsjpakke», og den skuffet ikke. Nøt livet i 2 timer før sulten meldte sin ankomst. Bestilte meg en thai kyllingsuppe, og en sjokoladekake, og igjen bare nøt hvert sekund. Det var dette jeg trengte. Noen timer uten tanker på klokka, telefon, pc, forventninger, mas, skuffelser, og styr.

Husker første gang jeg var på The Well, jeg følte meg som den «fjortissen», i dag følte jeg meg mer som et fast inventar. Jeg vet hvor jeg vil gå til en hver tid, og alt bare var perfekt. Det var også lite folk, noe som var veldig behagelig. Jeg kan vel ikke si at jeg fortsatt er 100% komfortabel med nakenhet og fremmede menn tilstede, men det kommer seg.

Mitt første besøk på The Well resulterte i mange morsomme episoder. Blant annet, rett før vi skulle opp å spise middag, så var vi innom «art deco avdelingen». Denne består av en type badstue, dusjer i inngangen og en varmekulp. Vi var blitt ganske tøffe i løpet av den kvelden og vi kastet altså badedrakten på dette tidspunktet. Skulle bare dusje av meg før vi skulle opp for å spise, og klarer selvfølgelig å trykke på feil knapp i dusjen så det renner ned iskaldt vann. Hopper ut av dusjen i sjokk, ser brått at det står 2 nakne menn ved siden av meg, og jeg får panikk. Inn i dusjen kan jeg ikke gå for der var det iskaldt, så jeg velger å klamre meg inntil hjørnet på dusjen med en fot på hver side av veggen. For tilfeldig forbipasserende så kan jeg forstå at det ser veldig merkelig ut. Så begynner de to mannfolka å prate til meg, og jeg kjenner at jeg er så langt utenfor komforsonen som overhodet mulig. Først sympatiserte de med meg, de hadde også en gang trykket på feil knapp. Og så begynte de å spørre om jeg hadde vært der før, og forsøkte å innlede en samtale. Jeg ristet bare på hodet, og håpet at dusjen snart skulle stoppe. Dusjen stoppet og riktig knapp ble valgt, og sånn passe flau dro vi å spiste middag R og jeg.

Snapchat-1249048825929526180

Jeg hadde et øyeblikk i dag, hvor jeg følte at alt på et vis falt på plass. Jeg lå ute i den Japanske delen. Helt alene i den lille «dammen» på toppen der. Utsikt rett opp til himmelen, og litt svak vind skapte bare en magisk opplevelse. Jeg fikk reflektert over de menneskene som har betydd mest for meg den siste tiden. Hvilke venner som har gjort min hverdag til en bedre hverdag. Jeg liker livet mitt slik det er nå. Selv om det til tider er tøft, og at utfordringer som venter kan melde sin ankomst, så er jeg fornøyd. Jeg gjør det beste ut av det jeg har fått å jobbe med. Og det er mer enn godt nok for meg.

Snapchat-5318166023001270284

Resten av ettermiddagen gikk til hyggelig grillmiddag hos mamma og pappa med 2 vennepar av de. Vil si det ene paret er å betrakte som familie. I hvert fall synes jeg det. De stiller opp, og det har de alltid gjort. Utvilsomt en viktig del av kjernen. Alltid god stemning, og en perfekt avslutning på en perfekt start!

I morgen venter hardkjøret, så det kan være greit med noen timer søvn først.

Legger ved noen bilder fra The Well. Disse har jeg ikke tatt selv da det er forbudt med kamera og telefon på området. Lette lenge etter han kjekke på det ene bildet, men fant han ikke. Bedre lykke neste gang 😉

Denne bildekrusellen krever javaskript.

God natt fra Jernkvinnen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s