Til lading

Endelig helg! Denne helgen skal brukes til lading, for det jeg har i vente de kommende ukene skal bli intenst, både jobb og privat.

Prinsessa mi var med meg noen timer på jobb i dag. Pappa’n hentet henne i 12 tiden for å starte sin 14 dager ferie. Det gikk veldig fint å levere henne, litt trist at det kom noen krokodilletårer, men telefon og skype er veldig fine kommunikasjonsmetoder.

Jeg har ikke helt rukket å føle på «savnet» ved å ikke se henne på 14 dager, og det kan godt være at den siste uken vil føles litt tom. Men jeg vet samtidig at hun kommer til å ha det kjempefint, og er ikke bekymret et sekund for henne. 🙂 Jeg tviholder på den go’følelsen der enn så lenge. Tipper jeg kommer langt med det.

På mandag starter kjøret med Q2 avslutning. (andre kvartal = Q2) og tidsfristen kan ikke forskyves. Vi har i tillegg lagt på et IT-leverandør bytte, som av erfaring vil skape litt ekstra utfordringer. Så på et vis så er det fint at Emily nå har ferie med sin Pappa slik at jeg faktisk kan jobbe, MYE. Jeg liker at det er mye som skjer, og jeg liker det hektisk, men jeg tror de kommende 2 ukene blir i overkant spennende for mitt ønske. Men det er bare å brette opp ermene og «gønne» på som Bertrand Larsen ville ha sagt!

I dag har jeg laget jordskokksuppe til middag. Bruker Trines Matblogg og oppskriften hennes er helt fantastisk! Anbefaler dere å prøve den. Her er oppskriften på  jordskokksuppen. Fikk så ånden over meg, ryddet kjøkkenet, og mener at jeg med god samvittighet kan sette meg ned å nyte fredagen. Angrer en smule på at jeg ikke dro å butikken på vei hjem for å kjøpe meg en sjokolade. Jeg får ha det til gode 🙂 Jeg har neppe veldig godt av det.

Det er mulig dere mener jeg har noe å gå på når det gjelder presentasjon, og jeg er ikke uenig, men i mangel på både det ene og det andre så gikk jeg for den beste smaken. Så skal jeg passe på å ha både timian og olje til å steke chips i neste gang slik at den kan se ut som den skal. 🙂

I morgen blir det omsider bytte av parklyspære, og kanskje jeg i løpet av helgen tar turen innom The Well. Et fantastisk sted, hvor man glemmer både tid og sted. Jeg har en «The Well venninne», og jeg vet ikke helt om jeg kan dra uten henne. Det blir liksom ikke helt det samme. Vi begge kunne ha godt av en tur dit i nær fremtid.

dsc_0011

 

Ha en flott helg alle sammen

Jernkvinnen 🙂

2 kommentarer om “Til lading

  1. Anita sier:

    Jordskokksuppe høres godt ut. Det må jeg prøve en dag. Ha en veldig fin helg og lykke til med all jobbing til uka, greit å bruke helgen til å lade opp. Klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s