Pill råtten

I kveld er kvelden jeg føler meg helt lik klementinen jeg fant i vesken min nå nettopp, «pill råtten». Jeg er så lei av at ting aldri skal gå min vei. At det til stadighet skal gå litt bakover for hver gang det ser ut til å gå fremover. Jeg savner det livet jeg hadde, det livet jeg føler jeg ble tvunget til å gi fra meg. Jeg savner hyggelige naboer, jeg savner huset mitt, og ikke minst jeg savner noen å dele hverdagen med. Hvis jeg skal være ærlig så savner jeg aller mest muligheten til å åpne verandadøren, eller et vindu uten at hele leiligheten skal lukte røyk. Jeg savner så inderlig frisk luft, sommerfølelsen og en deilig varm dusj med trykk.

Jeg aner ikke hvordan jeg skal treffe folk. Det vil si, jeg vet jo hvordan, men det ligger ikke i min natur å ta kontakt med fremmede folk på gata. Egentlig ikke på nett heller. Men jeg fant en nettside, Turvenn, som jeg tenkte kanskje var litt mer for meg. Et nettsamfunn jeg tenkte jeg kanskje fant noen likesinnede. Men jeg skulle ta feil, igjen!

Første som tok kontakt var en mann på 58 år, og så kom den ene gærningen etter den andre. Er det ikke bra nok å være tilfreds med en tur etter jobb i nabolaget, eller i skogen? Må vi på topptur, med telt og stormkjøkken? Må vi leve off-grid halve året uten strøm og vann? Må jeg fiske middagen min etter jobb?

Hvor er du kjære mann, som er tilfreds med en som liker å være ute, men som ikke tilbringer 5 uker ferie på den ene fjelltoppen etter den andre. Hvor er du som liker å trene, men som ikke er fanatiker? Hvor er du som faktisk er en mann som duger til noe, og ikke en rosa sminkedukke med alt for trange bukser? Vel hvis du finnes, så skriv til meg på bloggen, for deg vil jeg komme i kontakt med.

I mellomtiden så har jeg slettet profilen på turvenn, og trekker meg tilbake til slummen, til jeg får et nytt innfall, eller ny motivasjon til å prøve noe nytt. Akkurat nå er alt bare skikkelig kjipt, og ensomhet er så ufattelig trist. Men jeg er fremdeles der at jeg ikke har tenkt å være alene for alltid. Ny dag i morgen, med et hav av muligheter for suksess!

Jernkvinnen 🙂

Screenshot_2016-05-01-19-24-56

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s