Regnværsdag

Våkner som vanlig grytidlig, og hører samtidig både torden og masse regn. Da var det bare å krølle seg sammen under dyna igjen. Hadde en liten jente ved siden av meg som sov som en stein. Vi begge våknet samtidig rundt 09.30 🙂 Uheldigvis våknet vi til at hele soverommet luktet røyk. Jeg burde selvfølgelig ha lukket vinduet da jeg våknet første gangen. Alle naboene rundt meg røyker, og om det ikke går inn via ventilasjonen så siger det rett inn vinduet. En ting er sikkert, jeg hadde aldri kjøpt denne leiligheten om den så hadde blitt slengt etter meg. Men det er bare 1 år igjen i slummen.

Regnværsdag er nok for mange ensbetydende med aktiviteter innendørs, men ikke her i gården. Emily og jeg tok på oss regntøy og trasket ut for å teste slummens lekeplasser.
Ikke minst så er det utrolig gøy å hoppe i alle vanndammene vi finner. Vi endte opp i Varingskollen barnehage, og den ble godkjent av den minste. Vi lekte der i 2 timer, før vi kjente litt på sulten. På veien tilbake snek vi oss innom en stolpe, og fikk krysset av en på stolpejakten i Hakadal.

En ting jeg har merket med Emily er all den energien som bygges opp hvis vi er inne en hel dag. Det kan til tider bli ganske ekstremt. Merker stor forskjell på henne etter at hun begynte i naturbarnehage, nå er det ut å leke uansett. Jeg er innerst inne veldig glad for at det er slik. Jeg vil heller ha en unge som vil være ute, enn en som bare vil se på tv. Det finnes mange morsomme ting å finne på i regn, blant annet det å skli på sklier med regntøy, tjoho hvor fort det går.

Da vi kom hjem var det i gang med middagen. Hadde det meste klart på forhånd. Lagde litt ekstra slik at hun kan få med restene på matpakka i morgen. Det er alltid stas med variasjon der. Etter middagen ble det hyttebygging inne, samt piknik (kveldsmat) i hytta. Vi har også kjørt tog, og reparert det på politistasjonen med teip, som i følge Emily er det eneste som virker på tog. 🙂 (Ser vi har litt å jobbe med i forhold til hva de gjør på politistasjonen) Vi fikk sneket inn en tur i balja før leggetid, og hun sovnet på 3 minutter i senga. Nå har vi sluttet med at hun sover på dagen, og det merkes at hun kan bli litt ekstra sliten til tider, men det er bare snakk om en overgangsperiode. Det går bedre og bedre for hver dag.

Håper dere har hatt en spennende helg. Nå skal jeg rydde bort alle leker, og klargjøre sekken til i morgen, samt matpakke og drikkeflaske. Er så deilig med alt som er unnagjort.

Helgen har gått alt for fort.. men mandag, velkommen skal du være!

 

Jernkvinnen 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s