Ikke helt planlagt

Dagen i dag har vel gått så langt i fra planlagt som mulig. Stod opp tidlig for å være på Bavaria i det de åpnet for å kjøpe en BMW X1 på bruktavdelingen. Ved en tilfeldighet så oppdager vi en BMW iperformance Hybrid – 225xe Active Tourer. Bestemmer oss for å snakke med en selger ang denne, bare fordi vi var litt nysgjerrige på bilen og ikke minst prisen. Og vipps så ender jeg «egentlig» opp med å bestille en splitter ny bil, med alt utstyr dere kan tenke dere, med levering i januar/februar. 😦 Det vil si, jeg har ikke bestilt den, men valget er tatt. Men, det er et bitte lite problem. Etter 16 juli så har jeg ikke lenger en annen bil jeg kan bruke i mellomtiden. Jeg har riktignok noen uker på meg til å finne en løsning, men det skal være en løsning som fungerer i 6-7 mnd. Men jeg tror at alt ordner seg på et vis. Løsninger finnes.

Videre var planen i dag å kjøpe parklyspære for så å gjøre en super jobb helt selv med å skifte den. Kom aldri så langt at jeg rakk Biltema. Farmor og Farfar kom på besøk med middag, så «hele» familien var samlet til en deilig lørdagsmiddag. Vi har egentlig ganske ofte hatt søndagsmiddager sammen, så det var veldig hyggelig at de kom innom Nittedal i det fine været i dag.

Nå kjenner jeg at jeg egentlig er litt sliten, så nå skal jeg gjøre fint lite. For første gang siden jeg flyttet inn så kanskje jeg skal se på tv? Er ikke helt med om det er noen aktuelle serier som går for tiden, men det finnes vel alltid noe å se på. Hvis ikke så har jeg Netflix.

cq5dam.resized.img.1680.large.time1447950954616

Jeg gleder meg stort til denne kommer i min garasje!

Jernkvinnen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s