Koblet av

Bloggen er ikke glemt, men jeg har for første gang hatt en helg, nesten uten jobbing.
Emily og jeg var så heldig å bli invitert med på hyttetur til Halden av en barndomsvenninne. Jeg har så mange fine minner fra da jeg var liten på det stedet, så det var veldig koselig å få muligheten til å komme tilbake i «voksen alder».

Hytta var ikke til å kjenne igjen fra innsiden (og noe utsiden), men den hadde fortsatt sjarm, og beliggenheten er fantastisk. Det ble en helg hvor jeg gjorde fint lite, var også til tider ikke super sosial, jeg bare nøt det å ikke gjøre noe. Fikk vært på en liten båttur, men været var ikke optimalt. Hvis det blir en tur til, så satser jeg på solskinn og dukkert. 🙂

Jeg tror Emily har vært i himmelen, og hun har definitivt kost seg sammen med sin nye «fille Tante og Onkel». Vi fikk tatt en tur til Nordby senteret i Sverige på vei hjem, så nå er fryser og kjøleskap fylt opp. Gikk over all forventning å ha med min lille Pøbel på shopping, særlig når hun var litt overtrøtt, men hun overrasket med å være en engel. Turen hjemover gikk også veldig bra, hun sovnet midtveis, noe som ga meg muligheten til å høre på noe annet enn barnesanger.

Skulle også stoppe innom en bensinstasjon for å fylle litt luft i dekkene. Det skal jeg si dere ikke var det enkleste jeg har gjort. Hvem skulle tro at jeg måtte helt til Moss før jeg omsider fikk fylt luft, og da ble jeg så irritert på den forbaska luftmåleren, at jeg endte opp med å fylle et dekk for mye. I tillegg så slo det meg at det ikke skulle være likt trykk foran og bak. Men med en brukanvisning på tysk, så ble det som det ble. Jeg får vel kjøre innom Statoil, eller Cirkle K i morgen for å rette opp fadesen min. Etter min mening så burde alle stasjoner hatt en automatisk luftstasjon. De har det på Berger, og den er fantastisk. Der taster du inn antall bar, og resten går av seg selv. Perfekt for sånne som meg. 🙂

Etter en helg som denne, så ser jeg hvor inderlig jeg ønsker meg hytte. Særlig en som er så nærme Oslo, slik at det ikke blir tiltak å komme seg dit. Men i mellomtiden så setter jeg pris på invitasjoner til andres, mens drømmen fortsatt lever om å skaffe seg en egen. Alt til sin tid.

Nå er det kveldsmat i slummen, før det skal pakkes og klargjøres for morgendagen. Jeg har et tidlig møte, og det er ikke rom for forsinkelser eller utsettelser på rutinene. Så alt som kan planlegges og klargjøres dagen før, er lurt å gjennomføre. Det kjøper meg i det minste en liten ekstra buffer hvis ikke alt skulle gå etter planen.

 

Jernkvinnen 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s